dimecres, 22 de gener del 2014

‘No es un día cualquiera’ s'emetrà en directe des de Benicarló

Nota de premsa de l'Ajuntament de Benicarló 
http://www.ajuntamentdebenicarlo.org/pdo/ppdo-shostd.php3?i_pdo=14592&g_idioma=v&i_url=/index.php3

Un any més, el programa de RNE 'No es un día cualquiera' tornarà a Benicarló per explicar en directe la XXI edició de la Festa de la Carxofa. El saló d'actes de l'IES Joan Coromines acollirà les emissions dels dies 25 i 26 de gener, amb entrada oberta al públic en general.

La periodista Pepa Fernández, directora i presentadora del programa 'No es un día cualquiera', acompanyada de tots els seus col·laboradors, es desplaçarà un any més a Benicarló per seguir i explicar de primera mà la XXI Festa de la Carxofa, que aquest cap de setmana viurà els actes més espectaculars i multitudinaris.

L'emissió en directe del programa, que ja és un habitual de la Festa de la Carxofa, servirà per exportar aquesta celebració arreu d'Espanya i per donar a conèixer la ciutat i tot allò relacionat amb la seua promoció turística: gastronomia, cultura, riquesa patrimonial, platges, etc.

Juntament amb Pepa Fernández, col·laboren en el programa noms tan coneguts com José María Íñigo, Andrés Aberasturi, José Ramón Pardo, Inocencio Arias, José Miguel Viñas, Juan Carlos Ortega o Carlos Santos.

El programa, que s'emet de 8 a 13 hores, es realitzarà des del saló d'actes de l'IES Joan Coromines (Passeig Marítim, 3), amb entrada lliure i gratuïta per al públic en general.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada