diumenge, 19 de gener del 2014

Benicarló acollirà la XV Exaltació Provincial del Bombo i el Tambor

El Grup de Bombos i Tabals de Benicarló està enguany d'aniversari. En aquest 2014 celebra el seu 25è aniversari com una entitat consolidada tant a l'àmbit cultural benicarlando i comarcal com dins les associacions dedicades a promoure l'acompanyament musical de percussió en moltes dates festives. I així, el Grup serà l'amfitrió per a l'Exaltació Províncial del Tambor i del Bombo, que aplega a la seua quinzena edició, amb la col·laboració d'altres associacions locals: AEA La Salle, Stm Crist de la Mar, Confraria del Crist de la Flagelació i Bombos i Tambors "El encuentro".

Serà el proper diumenge 23 de febrer i el programa comptarà amb els següents actes. Al matí, a les 10.30 hores, una cercavila recorrerà els carrers de la ciutat fins aplegar a la Plaça de Sant Bartomeu. Allà, posteriorment, cadascun dels grups participants farà una exhibició.

A la vesprada, després del dinar de germanor, a les 16 hores es farà la desfilada oficial amb les túniques de cada grup, fins arribar de nou al davant l'església. Hi haurà una nova presentació dels participants i a les 18 hores, la XV Exaltació conclourà amb el sorteig del Tambor i el Bombo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada