dimarts, 21 de gener del 2014

Benicarló es promociona a Fitur com a destinació nàutica

Nota de premsa de l'Ajuntament de Benicarló
http://www.ajuntamentdebenicarlo.org/pdo/ppdo-shostd.php3?i_pdo=14592&g_idioma=v&i_url=/index.php3

La gran aposta de Benicarló per a l'edició d'enguany de Fitur és la promoció de la ciutat com a destinació nàutica. També es promocionaran la carxofa i el peix a través d'un show-cooking que comptarà amb la participació de la concursant de Masterchef i Carxofa d'Or, Maribel Gil.

La presència de Benicarló a Fitur vindrà marcada enguany per la promoció de l'oferta nàutica de la ciutat. L'Estació Nàutica Benicarló-Peníscola donarà a conèixer el seu pla d'accions anual, de la mà dels alcaldes de les dos ciutats i del president de l'entitat, mentre que l'Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques entregarà les banderes Fitur als representants de les destinacions nàutiques d'Espanya, entre les quals està Benicarló-Peníscola.

Un dels principals atractius d'aquesta edició de Fitur serà l'exhibició de 12 simuladors de rem, una activitat que té com a objectiu promocionar el Pla de Competitivitat Turística Benicarló-Peníscola i que es durà a terme els dies 25 i 26 de gener a la plaça central d'Ifema. La Federació Valenciana de Rem muntarà 12 simuladors de rem que es posaran a disposició del públic per tal que les persones interessades puguen provar-los i iniciar-se en la pràctica del rem. L'activitat serà completament interactiva per als usuaris, que fins i tot podran competir entre sí. Tota la simulació estarà supervisada per sis monitors que també faran diverses exhibicions.

La gastronomia, com no podia ser d'una altra manera, també tindrà la seua presència a Fitur, concretament a través d'un show-cooking que anirà a càrrec del Restaurant El Cortijo, Restaurant Chuanet i la col·laboració de la concursant de Masterchef Maribel Gil. Els plats que es cuinaran tindran com a ingredients principals la Carxofa de Benicarló i el peix de Benicarló, sota la marca Peix de Benicarló. Fresc de Costa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada