diumenge, 11 de novembre del 2012

Jornada Templària a Benicarló

El Centre d'Estudis del Maestrat ha organitzat en conmemoració del 30è aniversari de la seua fundació les següents activitats per a aquest mes de novembre: 

Jornada Templària 

Dissabte, dia 17 de Novembre de 2012. 
Lloc: Saló Gòtic de l’antic Ajuntament de Benicarlò 

18’30 hores: Joan Fuguet Sans, presentarà el llibre “Els Templers, guerrers de Déu. Entre Orient i Occident” del que son autors Joan Fuguet i Carme Plaza. Editat per Rafael Dalmau el juny de 2012. El propòsit del llibre és la commemoració del 700è aniversari de la sentència del Concili de Viena del Delfinat que suprimí l’orde del Temple, l’any 1312. 
Així mateix, concreta el moment històric en què es desenvolupa i així comprendre’n les circumstàncies polítiques, militars, econòmiques, religioses i culturals, especialment en relació amb la Corona catalanoaragonesa. 

19 hores: Conferència “Principi i final de l’Orde del Temple” càrrec de Joan Fuguet Sans, Dr. en Hª de l’Art, especialista en construccions templàries. 

20 hores: Taula redona “L’Orde del Temple al Maestrat” amb la participació de : Joan Fuguet Sans, Dr. En Hª de l’Art. Joan Ferreres i Nos, Dr. en Història. Juan B. Simó Castillo, Cronista Oficial de Peníscola. Pere-Enric Barreda i Edo, Dr. en Filologia Romànica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada