Són dies de carxofes a Benicarló. La ciutat està ja immersa en les activitats de la seua Festa, preferentment gastronòmiques, que s'organitzen de cara a promoure i gaudir del producte estrella del camp benicarlando. La carxofa ha contribuit per ubicar la localitat al mapa i cada cop més són els foranis que se'n fan ressò de les Jornades i la Festa.
És el cas, per exemple, del blogaire Javier Mazorra, qui ha dedicat un article a Benicarló i la carxofa a la seua pàgina "Ventanilla o pasillo", dins del portal de viatges del diari El Mundo, Ocholeguas. Amb el titol "Si te gustan las alcachofas... ven a Benicarló", l'autor fa una repassada per les qualitats del vegetal amb Denominació d'Origen (com no, el clotet com a característica física fonamental) i per alguns actes que formen la Festa, "la primera cita multitudinaria gastronómica del año", i també recorda que es pot acompanyar el gaudi culinari amb el cultural gràcies a Pulchra Magistri, La Llum de les Imatges.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada